Spoken

Professionelle transskriptionsydelser – Præcision i hvert ord

Hos Spoken tilbyder vi en professionel løsning til alle dine transskriptionsbehov. Uanset om du skal omdanne interviews, møder, juridisk materiale eller podcasts til tekster, vil vores team sørge for, at du modtager din lydfil i tekstformat så hurtigt som muligt.

Vi forstår vigtigheden af at skrive hvert eneste ord og sætning præcist ned. For at kunne gøre dette, bruger vi de bedste tilgængelige teknologier og kombinerer dem med ekspertisen fra vores eget team af fagfolk.

Betroet af tusindvis af tilfredse kunder

Hvorfor Spoken?

Her er tre grunde til at vælge Spokens transskription

1

Nøjagtige transskriptioner lavet af sprogprofessionelle

Hvert ord er transskriberet med omhu, hvilket sikrer, at det indhold, du modtager, er fejlfrit. Hvis du prioriterer pris frem for nøjagtighed, tilbyder vi også transskriptioner genereret med kunstig intelligens. Læs mere om vores transskriptionsydelser baseret på automatisk talegenkendelse her.

 

2

Vi tilbyder hurtig levering hver gang

Vores hurtige leveringstider sikrer, at dine dokumenter er klar til dig, når du har brug for dem.

3

Fortrolighed og datasikkerhed

Vi følger brancheførende praksis for datasikkerhed og privatlivsbeskyttelse. Dine data er sikre hos os.

Jeg arbejder som kundeoplevelseskonsulent. Mit arbejde består i at gennemføre en lang række dybdegående kundesamtaler. At få alle kundeudtalelser registreret og analyseret er afgørende for et optimalt resultat. Jeg har været kunde hos Spoken i mere end tre år nu, og jeg har været meget tilfreds med kvaliteten af udskrifterne og det gode samarbejde med teamet. Kundeportalen fungerer glimrende, og jeg kan holde mig opdateret med fremdriften og prisen for mine interviewfiler.

TARJA LÄHDEMÄKI, IVÆRKSÆTTER OG CUSTOMER ADVOCATE HOS VALUE INSIGHTS

Priser

Priser for transskriptionsydelser

Vores transskriptionspriser er baseret på lydfilens varighed, hvilket gør vores priser fuldstændig gennemsigtige. Den samlede pris for en transskription varierer afhængigt af transskriptionstypen og antallet af talere. Anmod om et uforpligtende tilbud for at modtage den nøjagtige pris for dit projekt, eller se priserne på vores hjemmeside.

FAQ

Kvalitetskontrol, filformat og hurtig service – Se svarene på vores ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan jeg modtage min transskription?

Vi leverer som udgangspunkt færdige transskriptioner inden for et par dage fra modtagelse af materialet. Har du brug for en hurtigere levering, tilbyder vi også levering næste dag.

Hvilke typer lydfiler kan I arbejde med?

Vi kan arbejde og håndtere de mest almindelige lydfiler, inklusive MP3, WAV og AAC.

Hvordan fungerer jeres kvalitetskontrol?

Vi bruger både avanceret software og professionelle transskribenter for at sikre høj kvalitet på vores tekster.

Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for at revidere indholdet af en færdig transskription?

Hvis du finder fejl eller elementer, der kræver revision, sender vi dig gratis en tilrettet version af din transskription hurtigst muligt. For at levere et resultat, der opfylder dine behov, tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti.

Anvendelse

De forskellige anvendelser af transskription

Transskription af forskningsmateriale

Et interview er en af de mest almindelige forskningsmetoder i akademisk forskning, og transskription spiller en væsentlig rolle i analysen af interviewdata. At analysere interviewet og lave observationer ud fra en lydfil er en udfordrende proces, hvorfor lydmaterialet ofte transskriberes.

Transskriberet materiale er lettere at scanne igennem, og det giver også mulighed for at bruge søgefunktioner, når du vil finde frem til en bestemt del af teksten.

Juridisk transskription

Lydoptagelser af retshandlinger, herunder afhøringer af vidner, er et glimrende værktøj for advokater. Altså, hvis materialet er udarbejdet i et tilgængeligt tekstformat.

Det vil være en stor fordel at have en pålidelig samarbejdspartner til at transskribere det fortrolige materiale fra dine retshandlinger. Dette vil hjælpe dig med at sikre, at den juridiske proces og det juridiske arbejde bliver mere effektivt, da du kan vende tilbage til og søge i det skriftlige materiale så ofte som nødvendigt.

Alternative tekster

Web- og app-tilgængelighedsdirektivet stiller krav til det lyd- og videomateriale, der udgives af offentlige instanser. Alt optaget lydmateriale, der skal offentliggøres, herunder podcasts, skal suppleres med en alternativ tekst inden for 14 dage fra offentliggørelsen.

Den alternative tekst er ofte en transskription af lydfilen, der tilføjes direkte på hjemmesiden eller som en separat vedhæftet fil i PDF-format. Alternative tekster, eller alt-tekst, udgives ofte som rene ordrette transskriptioner.

Vi har været kunder hos Spoken siden starten af ​​sommeren. Vi har brugt jeres transskriptionsydelser. Jeg har været yderst tilfreds med jeres ydelser, fordi de giver mulighed for lynhurtig transskription af filer, og det gør, at vi kan sende individuelle interviewfiler, efterhånden som vores forskningsprojekt skrider frem. Selvom vi har besluttet at benytte de normale leveringstider (og ikke ekspres), har servicen stadig været hurtig. Ofte har vi modtaget transskriptionen inden for 24 timer efter indsendelse af filen. Jeg kan også godt lide de klare angivelser, markeringer og tidskoder i situationer, hvor transskriptøren har været usikker på et udtryk i filen. Dette har givet mig mulighed for at gennemgå afsnittet og ændre udtrykket om nødvendigt.

Postdoc fra Helsinki Universitet

Transskriptionstyper

Hvilket type transskription har du brug for?

Nogle analyser fokuserer på at afdække, hvad interviewpersonen siger, mens andre fokuserer på, hvordan de siger tingene.

Spoken har specialiseret sig i de transskriptionstyper, der er beskrevet nedenfor. Hvis disse typer ikke opfylder dine krav, bedes du kontakte os. Så ser vi på, hvordan vi kan understøtte din opgave.

Hvis du er usikker på, hvad den bedste transskriptionstype til din opgave er, plejer ren ordret transskription at være en passende mulighed til de fleste formål. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige transskriptionstype til dig.

Ren ordret transskription

Ren ordret transskription lægger vægt på kerneindholdet i det talte. I ren ordret fokuserer vi på det væsentlige materiale og udelader fyldord, ufrivillige lyde og gentagelser.

Anvendelse

Ren ordret er ofte en anvendelig mulighed for akademisk forskning, undersøgelser, interviews og møder, hvor der lægges vægt på at dokumentere de vigtigste emner i samtalen.

Eksempel

”Vi nåede vores mål, ligesom vi havde planlagt det.”

Komplet ordret transskription

En komplet ordret transskription inkluderer alt lydmateriale i filen, inklusive fyldord og ufrivillige lyde. Denne type giver en præcis og detaljeret beskrivelse af samtalen.

Anvendelse

Komplet ordret anvendes i situationer, hvor forskningen fokuserer mere på indholdet og interaktionen under samtalen.

Eksempel

“Ja. Jo, det… [griner]. Vi nåede vores mål, ligesom vi havde planlagt det.”

Redigeret transskription

I en redigeret transskription redigeres og formaliseres talen ved at fjerne uformelle udtryk og fyldord og ved at forbedre den grammatiske struktur.

Anvendelse

Redigeret transskription er et glimrende valg til mere officielt brug, såsom dokumenter til myndigheder eller publikationer, der kræver en officiel og klar tone. Redigeret transskription bruges også til at skabe de alternative tekster til podcasts.

Eksempel

“Vi har nået vores mål i overensstemmelse med vores plan.”

Oversat transskription

I oversat transskription transskriberes lydfilerne og oversættes til et andet sprog. Denne ydelse kombinerer ekspertise og færdigheder inden for både transskription og oversættelse.

Anvendelse

Oversat transskription er en vigtig ydelse til flersprogede projekter og situationer, hvor interviews er udført på et andet sprog end den tilsigtede brug af dokumentet.

Hver transskriptionstype er udtænkt til at opfylde forskellige behov og matche bestemte anvendelsesmuligheder. Det betyder, at vi bliver i stand til at levere den ydelse, du har brug for.

Processen

Hvordan fungerer køb af vores service?

1

Du kan sende en forespørgsel om tilbud ved blot at klikke her.

2

Vi sender dig et tilbud til din e-mail inden for 24 timer efter modtagelse af din anmodning.

3

Når du har accepteret vores tilbud, kan du sende dit materiale til os til behandling ubesværet og på en databeskyttet måde via vores hjemmeside.

4

Når projektet er afsluttet, sender vi dig et link til det færdige projekt til både din e-mail og til din kundekonto.

Leveringstider

Basis levering

Afslutningsplanen afhænger af vores projektstatus. Vi bekræfter altid leveringstiden i tilbuddet.

Ekspreslevering

Ved ekspreslevering modtager du det færdige arbejde næste hverdag efter materialet er afsendt.

Læs mere

Ekspreslevering: Standardpris +100 %. Læs mere på vores FAQ-side under Materiale – Ekspreslevering.

Er du allerede kunde? Send filer til os direkte i forespørgselsformularen. Du behøver ikke at anmode om et tilbud først!

Referencer

Vores tilfredse kunder

Matias Höglund

Specialist
Det finske institut for arbejdsmiljø

Vi har bestilt undertekster fra Spoken i et par år nu. Samarbejdet har altid været ubesværet. Bestilling af undertekster og captions gennem kundeportalen klares med lethed, og vores ordrer er blevet leveret rigtigt hurtigt.

Charlotte McInnes

Projektleder
Norges nationalmuseum

Spoken har lavet oversættelser fra engelsk til norsk samt undertekstning af film for os. De var meget effektive, lydhøre over for feedback og gode at arbejde sammen med.

Clara Hallgren

Chief Operating Officer
JKN Advokat

Vi er et erhvervsjuridisk advokatfirma og har brugt Spoken en halv snes gange, når vi har haft behov for at få optagelser transskriberet. Det har ofte været lydoptagelser fra voldgiftssager eller andre typer møder, som har været ret svære at høre, og ​​som Spoken alligevel har løst rigtigt godt i deres transskription.

Heikki Räisänen

Videoproducent
Ræven Visual

Nøjagtigheden af transskriptionerne har altid været lige i øjet: At tidskoderne står før teksten, gør det lettere at finde det rigtige sted i redigeringssoftwaren, og prisen er mildest talt rimelig. Det er en ydelse, der sparer både tid og penge.

Klient

Postdoc fra Helsinki Universitet
Helsinki Universitet

Vi har været kunder hos Spoken siden starten af ​​sommeren. Vi har brugt jeres transskriptionsydelser. Jeg har været yderst tilfreds med jeres ydelser, fordi de giver mulighed for lynhurtig transskription af filer, og det gør, at vi kan sende individuelle interviewfiler, efterhånden som vores forskningsprojekt skrider frem. Selvom vi har besluttet at benytte de normale leveringstider (og ikke ekspres), har servicen stadig været hurtig. Ofte har vi modtaget transskriptionen inden for 24 timer efter indsendelse af filen. Jeg kan også godt lide de klare angivelser, markeringer og tidskoder i situationer, hvor transskriptøren har været usikker på et udtryk i filen. Dette har givet mig mulighed for at gennemgå afsnittet og ændre udtrykket om nødvendigt.

Ingibjorg Jonasdottir

Projektleder
ALLEMED

Vi brugte Spokens ydelser i forbindelse med ALLEMED-konferencen 2023! Vi havde brug for undertekstning til optagelserne af en heldagskonference. Vi var meget tilfredse med Spoken! Vi fik en god pris, god opfølgning og hurtig levering. Vi anbefaler, at du tager et kig på Spokens ydelser!

Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel, så vender vi tilbage med den nøjagtige pris for din transskriptionsopgave!

Hvis du har brug for transskriptionsydelser af høj kvalitet, kan du sende os en forespørgsel ved at klikke her.

Du er velkommen til at læse om vores øvrige sprog- og oversættelsestjenester. Vi tilbyder også undertekstning!

Har du spørgsmål? Hvis ja, så tag et kig på vores FAQ-sider eller kontakt os meget gerne.