Spoken

Professionelle transskriptionsydelser

Transskription betyder at overføre talt lyd- eller videomateriale, f.eks. en optagelse af et forskningsinterview, til skriftlig form. Transskription kræver tid og præcision.

Tusindvis af tilfredse kunder

Fordele

Indholdet af vores transkriptionsydelser

En vigtig aktør

Som en større spiller på markedet er vi i stand til at påtage os opgaver i alle størrelser.

Transskriptionssprog

Spoken tilbyder transskription på dansk, finsk, norsk, svensk, engelsk og tysk.

Formater for transskription

Vi laver ren ordret samt komplet ordret og redigeret transskription.

z

Materiale

Materialet til transskription kan være lyd eller video, og vi accepterer en lang række forskellige filformater.

Færdig transskription

Vi leverer transskriptionerne som Word-fil (.docx), men også andre formater er mulige.

Priser

Prisen for transskription er baseret på længden af optagelsen, antallet af talere og transskriptionstypen.

Transskriptionstyper

Hvilken transskriptionstype er den rigtige for dig?

Der er forskellige formål med transskriberingen af forskellige lyd- og videofiler. For nogle er det vigtigere at analysere, hvad der blev sagt, og for andre, hvordan det blev sagt. Fordi vores kunder har forskellige behov, tilbyder vi forskellige transskriberingsformater. Spoken er specialiseret i transkriptionsformaterne, som præsenteres neden for. Hvis du har mere specifikke behov, kan du kontakte os. Så finder vi ud af, hvordan din opgave kan realiseres.

Ren ordret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Ren ordret transskription indfanger teksten, som den bliver talt, men eliminerer alle fyldord. Dette format er det mest almindelige og anvendes i vid udstrækning inden for alle fagområder.

Eksempel:

“Vi har nået målene efter planen.”

Komplet ordret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Ved komplet ordrethed transskriberes og tidskodes hvert talt ord, latter, følelser, baggrundsstøj og mumlede sætninger i skriftligt format. Dette format bruges til at inspicere interaktion og diskurs, f.eks. i retssager.

Eksempel:

“Jeg tror, øh, [griner] Jeg tror, at vi har nået målene som planlagt.”

Redigeret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

I denne type generel og grammatisk korrekt transskription fjernes fyldord, og falske starter og selvkorrigerede ord er ikke medtaget. Grammatik og forkert udtalte ord korrigeres. Alt indhold, der ikke er relevant for det overordnede omfang, udelades. Denne type transskription anvendes normalt til taler, kurser og seminarer.

Eksempel:

“Jeg mener, at vi har nået målene efter planen.”

Oversat transskription

Ved oversat transskription transskriberes talen i video- eller lydfilen, hvorefter den oversættes til et andet sprog. Vi laver oversatte transskriptioner fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk.

Når forskning foregår på interviewpersonens andetsprog, er det værd at overveje oversat transskription. Det skyldes, at du ved at interviewe interviewpersonen på dennes modersmål er i stand til at få mere kontekst eller mere præcise svar.

Oversat transskription kræver en større indsats, og derfor er prisen for oversat transskription naturligvis højere. Prisen for oversat transskription fastlægges individuelt for hver opgave.

Processen

Hvordan fungerer køb af vores service?

1

Du kan sende en forespørgsel om tilbud ved blot at klikke her.

2

Vi sender dig et tilbud til din e-mail inden for 24 timer efter modtagelse af din anmodning.

3

Når du har accepteret vores tilbud, kan du sende dit materiale til os til behandling ubesværet og på en databeskyttet måde via vores hjemmeside.

4

Når projektet er afsluttet, sender vi dig et link til det færdige projekt til både din e-mail og til din kundekonto.

Leveringstider

Basis levering

Afslutningsplanen afhænger af vores projektstatus. Vi bekræfter altid leveringstiden i tilbuddet.

Ekspreslevering

Ved ekspreslevering modtager du det færdige arbejde næste hverdag efter materialet er afsendt.

Læs mere

Ekspreslevering: Standardpris +100 %. Læs mere på vores FAQ-side under Materiale – Ekspreslevering.

Er du allerede vores kunde? Send filerne til os direkte via indsendelsesformularen uden anmodning om et tilbud!

Interviews og forskning

Interviews er den mest almindelige måde at indsamle data på i akademisk forskning, og transskription spiller en vigtig rolle i analysen af dette materiale. At observere og gennemgå interviewet direkte fra lyd- eller videofilen gentagne gange kan være udfordrende og tidskrævende. Derfor bliver de ofte transskriberet.

Transskriberede data er nemme at læse og vende tilbage til, og transskriptionen giver også forskeren mulighed for at søge efter specifikke detaljer i teksten.

Priser for transskription

Prissætningen i transskription er yderst gennemsigtig, fordi den er baseret på de optagede minutter. Vores kunder har præcise oplysninger om den samlede pris, før de overhovedet foretager bestillingen.

Priserne for ydelserne varierer afhængigt af transskriptionens format og antallet af talere. Se vores priser for yderligere information.

Referencer

Vores tilfredse kunder

Matias Höglund

Specialist
Det finske institut for arbejdsmiljø

Vi har bestilt undertekster fra Spoken i et par år nu. Samarbejdet har altid været ubesværet. Bestilling af undertekster og captions gennem kundeportalen klares med lethed, og vores ordrer er blevet leveret rigtigt hurtigt.

Charlotte McInnes

Projektleder
Norges nationalmuseum

Spoken har lavet oversættelser fra engelsk til norsk samt undertekstning af film for os. De var meget effektive, lydhøre over for feedback og gode at arbejde sammen med.

Clara Hallgren

Chief Operating Officer
JKN Advokat

Vi er et erhvervsjuridisk advokatfirma og har brugt Spoken en halv snes gange, når vi har haft behov for at få optagelser transskriberet. Det har ofte været lydoptagelser fra voldgiftssager eller andre typer møder, som har været ret svære at høre, og ​​som Spoken alligevel har løst rigtigt godt i deres transskription.

Heikki Räisänen

Videoproducent
Ræven Visual

Nøjagtigheden af transskriptionerne har altid været lige i øjet: At tidskoderne står før teksten, gør det lettere at finde det rigtige sted i redigeringssoftwaren, og prisen er mildest talt rimelig. Det er en ydelse, der sparer både tid og penge.

Klient

Postdoc fra Helsinki Universitet
Helsinki Universitet

Vi har været kunder hos Spoken siden starten af ​​sommeren. Vi har brugt jeres transskriptionsydelser. Jeg har været yderst tilfreds med jeres ydelser, fordi de giver mulighed for lynhurtig transskription af filer, og det gør, at vi kan sende individuelle interviewfiler, efterhånden som vores forskningsprojekt skrider frem. Selvom vi har besluttet at benytte de normale leveringstider (og ikke ekspres), har servicen stadig været hurtig. Ofte har vi modtaget transskriptionen inden for 24 timer efter indsendelse af filen. Jeg kan også godt lide de klare angivelser, markeringer og tidskoder i situationer, hvor transskriptøren har været usikker på et udtryk i filen. Dette har givet mig mulighed for at gennemgå afsnittet og ændre udtrykket om nødvendigt.

Ingibjorg Jonasdottir

Projektleder
ALLEMED

Vi brugte Spokens ydelser i forbindelse med ALLEMED-konferencen 2023! Vi havde brug for undertekstning til optagelserne af en heldagskonference. Vi var meget tilfredse med Spoken! Vi fik en god pris, god opfølgning og hurtig levering. Vi anbefaler, at du tager et kig på Spokens ydelser!