Professionelle  transskriptionstjenester 

 

 

”Rigtig venlig, god og hurtig service!”

Tusindvis af tilfredse kunder

Indholdet af vores transkriptionstjenester

Transskription betyder at skrive talt lyd- eller videomateriale, f.eks. en optagelse af et forskningsinterview, over i skriftlig form. Transskription kræver tid og præcision.

Større spiller

Som en stor aktør er vi i stand til at påtage os opgaver af alle størrelser og omfang.

Transskriptionssprog

Spoken tilbyder transskription på dansk, finsk, norsk, svensk, engelsk og tysk.

Formater for transskription

Vi laver ren ordret samt komplet ordret og redigeret transskription.

Materiale

Materialet til transskription kan være lyd eller video, og vi accepterer en lang række forskellige filformater.

Færdig transskription

Vi leverer transskriptionerne som Word-fil (.docx), men også andre formater er mulige.

Prisfastsættelse

Prisen for transskription er baseret på længden af optagelsen, antallet af talere og transskriptionstypen.

Transskriptionstyper

Folk har forskellige målsætninger for forskellige lyd- og videofiler, som de har brug for at få transskriberet. For nogle er det vigtigere at analysere hvad der blev sagt, og for andre hvordan det blev sagt. På grund af vores kunders forskellige behov tilbyder vi forskellige transskriberingsformater. Spoken er specialiseret i de udskriftionsformater, der præsenteres nedenfor. Hvis du har mere specifikke behov, kan du kontakte os så finder vi ud af, hvordan dit projekt kan realiseres.

Ren ordret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Ren ordret transskription indfanger teksten, som den bliver talt, men eliminerer alle fyldord. Dette format er det mest almindelige og anvendes i vid udstrækning inden for alle fagområder.

Eksempel:

Vi har nået målene efter planen.

Komplet ordret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Ved fuld ordrethed transskriberes og tidskodes hvert talt ord, latter, følelser, baggrundsstøj og mumlede sætninger i skriftligt format. Dette format bruges til at inspicere interaktion og diskurs, f.eks. i retssager.

Eksempel:

Jeg tror, øh, [griner] Jeg tror, at vi har nået målene som planlagt.

Redigeret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

I denne type generel og grammatisk korrekt transskription fjernes fyldord, og falske starter og selvkorrigerede ord er ikke medtaget. Grammatik og forkert udtalte ord korrigeres. Alt indhold, der ikke er relevant for det overordnede omfang, udelades. Denne type transskription anvendes normalt til taler, kurser og seminarer.

Eksempel:

Jeg mener, at vi har nået målene efter planen.

Oversat transskription

Ved oversat transskription transskriberes talen i video- eller lydfilen, hvorefter den oversættes til et andet sprog. Vi laver oversatte transskriptioner fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk.

Når der skal forskes på interviewpersonens andetsprog, er det værd at overveje oversat transskription. Det skyldes, at du ved at interviewe interviewpersonen på dennes modersmål er i stand til at få mere kontekst eller mere præcise svar.

Oversat transskription kræver en større indsats, og derfor er prisen for oversat transskription naturligvis højere. Prisen for oversat transskription defineres individuelt for hvert projekt.

Interviews og forskning

Interviews er den mest almindelige måde at indsamle data på i akademisk forskning, og transskription spiller en vigtig rolle i analysen af dette materiale. Transskriberede data er nemme at læse og vende tilbage til, og transskriptionen giver også forskeren mulighed for at søge efter specifikke detaljer i teksten.

Transskriberede data er nemme at læse og vende tilbage til, og transskriptionen giver også forskeren mulighed for at søge efter specifikke detaljer i teksten.

Priser for transskription

Prissætningen i transskription er yderst gennemsigtig, fordi den er baseret på de optagede minutter. Vores kunder har præcise oplysninger om den samlede pris, før de overhovedet foretager bestillingen.

Servicepriserne varierer afhængigt af transskriptionens format og antallet af talere. Se vores priser for flere oplysninger.

Vi er klar til dit projekt! Lad os begynde med det samme.

Vores tilfredse kunder

"Jeg vil helt sikkert fortsætte med at sende mine filer til Spoken. Fantastisk service. Hurtig levering og god support."

"Meget venlig, god og hurtig service. Afsendelsen af lydfiler gik nemt og uden problemer. Jeg kan anbefale det til andre, og vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge tjenesterne i fremtiden.”

"Alt gik virkelig glat fra anmodningen om forslaget til levering af materialet og levering af transskriptionerne. Det var dejligt at kunne have med én bestemt person at gøre i hele kundeforholdet.”

"Meget hurtigt svar på min første kontakt! Har fået et rigtig godt billede af servicen lige fra starten. Selv efter det er alt gået rigtig godt."