Spoken

Undertekster med kunstig intelligens – Undertekster baseret på automatisk talegenkendelse

Vi leverer undertekstning baseret på avanceret kunstig intelligens, som dækker alle dine undertekstningsbehov. Skulle du have behov for undertekster til marketingmateriale, webinarer eller optagelser af forelæsninger, sikrer kunstig intelligens, at talt indhold bliver undertekstet hurtigt og let.

Hvorfor Spoken?

Tre grunde til at bestille undertekster genereret af kunstig intelligens

1

Markedslederen med den højeste nøjagtighed for nordiske sprog

Som nordisk bureau har vi skræddersyet vores automatiske talegenkendelsesværktøj til at håndtere materiale på de nordiske sprog. Hvis du har behov for gennemarbejdede undertekster, så tag et kig på vores professionelle undertekstningsydelser.

2

Ekstremt hurtige ekspeditionstider

Leveringstiden for undertekster genereret med kunstig intelligens er blot nogle minutter, hvilket betyder, at du kan downloade de færdige undertekster nærmest med det samme.

3

Fortrolighed og datasikkerhed

Automatisk talegenkendelse og undertekstning foregår i vores eget sikre system, der håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med kravene i GDPR.

Priser

Priser for undertekstning med kunstig intelligens

Prissætningen for undertekstning genereret med kunstig intelligens er helt gennemsigtig, da den er baseret på varigheden af videofilen indtil nærmeste sekund. Prisen for undertekstning baseret på automatisk talegenkendelse er 1,17 kr. pr. videominut (ekskl. moms).

FAQ

Kvaliteten af undertekstning, filformater og leveringstider – Få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvilken kvalitet har undertekster genereret med kunstig intelligens?

Først og fremmest afhænger kvaliteten af undertekster baseret på automatisk talegenkendelse af kvaliteten af videoen. Jo tydeligere det talte materiale i optagelsen er, og jo mindre baggrundsstøj den indeholder, jo højere er kvaliteten af undertekstning genereret med kunstig intelligens. Lige nu er nøjagtigheden af talegenkendelse omkring 90 procent. Hvis nøjagtigheden af en undertekstning genereret med kunstig intelligens ikke er høj nok til dit projekt, kan du altid bede om at vores sprogprofessionelle konsulenter lægger sidste hånd på den.

 

Hvilke videofiler arbejder I med?

Vi kan håndtere de mest almindelige videoformater, herunder MP4, MPEG og AVI.

Hvor hurtigt kan jeg få de færdige undertekster?

Undertekster baseret på automatisk talegenkendelse færdiggøres inden for få minutter, hvorefter de ligger tilgængelige som download på vores kundeportal.

Processen

Hvordan fungerer køb af vores service?

1

Du kan sende en forespørgsel om tilbud ved blot at klikke her.

2

Vi sender dig et tilbud til din e-mail inden for 24 timer efter modtagelse af din anmodning.

3

Når du har accepteret vores tilbud, kan du sende dit materiale til os til behandling ubesværet og på en databeskyttet måde via vores hjemmeside.

4

Når projektet er afsluttet, sender vi dig et link til det færdige projekt til både din e-mail og til din kundekonto.

Ekspeditionstider

Standardlevering

Undertekster baseret på kunstig intelligens færdiggøres inden for få minutter, hvorefter de ligger tilgængelige som download på vores kundeportal.

Har vi samarbejdet tidligere? Du kan sende dine filer til os direkte via vores formular, uden at du behøver at få et tilbud, og vi går i gang med din opgave med det samme!

Referencer

Vores tilfredse kunder

Indhent tilbud

Anmod om et tilbud, og vi vender tilbage med prisen på dit projekt

Hvis du har behov for hurtige og effektive undertekster baseret på automatisk talegenkendelse, kan du anmode om et tilbud ved at følge dette link.

Tag et kig på vores øvrige sprog- og oversættelsesydelser! Vi kan levere professionelle undertekstnings- og transskriptionsydelser samt transskriptioner genereret med kunstig intelligens.

Har du spørgsmål? Hvis ja, så tag et kig på vores FAQ eller kontakt os.