Spoken

Transskription med kunstig intelligens – Transskriptioner baseret på automatisk talegenkendelse

Vi leverer moderne automatiske talegenkendelsesydelser, som dækker alle dine transskriptionsbehov. Har du brug for et interview, et møde, juridisk materiale eller en podcast på skrift, sikrer kunstig intelligens, at dine lydfiler omdannes til skrift hurtigt og let.

Hvorfor Spoken?

Tre grunde til at bestille transskriptioner genereret med kunstig intelligens

1

Markedslederen for den højeste nøjagtighed på de nordiske sprog

Som nordisk bureau har vi skræddersyet vores automatiske talegenkendelsesværktøj til at håndtere materiale på de nordiske sprog. Hvis du har behov for en fuldstændig nøjagtig transskription uden fejl, så læs om vores professionelle transskriptionsydelser.

2

Ekstremt hurtige ekspeditionstider

Leveringstiderne for transskriptioner genereret med kunstig intelligens er nogle minutter, hvilket betyder, at du kan downloade den færdige tekst næsten med det samme.

3

Fortrolighed og datasikkerhed

Automatisk talegenkendelse foregår i vores eget sikre system, der håndterer dine oplysninger i overensstemmelse med kravene i GDPR.

Priser

Priser for transskription med kunstig intelligens

Prissætningen for transskription genereret med kunstig intelligens er helt gennemsigtig, da den er baseret på varigheden af lydfilen indtil nærmeste sekund. Prisen for transskription baseret på automatisk talegenkendelse er 70,00 kr. pr. optagelsestime (ekskl. moms).

FAQ

Kvaliteten af automatisk talegenkendelse, filformater og leveringstider – Få svar på ofte stillede spørgsmål

Hvordan vil du beskrive kvaliteten af en transskription genereret med kunstig intelligens?

Først og fremmest afhænger kvaliteten af en transskription baseret på automatisk talegenkendelse af kvaliteten af optagelsen. Jo tydeligere det talte materiale i optagelsen er, og jo mindre baggrundsstøj den indeholder, jo højere er kvaliteten af en transskription genereret med kunstig intelligens. Lige nu er nøjagtigheden af talegenkendelse omkring 90 procent. Hvis nøjagtigheden af en transskription genereret med kunstig intelligens ikke er høj nok til dit projekt, kan du altid bede om at vores sprogprofessionelle konsulenter lægger sidste hånd på den.

 

Hvilke lydfiler arbejder I med?

Vi kan håndtere de mest almindelige lydformater, herunder MP3, WAV og AAC.

Hvor hurtigt kan jeg få transskriptionen?

Transskriptioner baseret på automatisk talegenkendelse færdiggøres inden for få minutter, hvorefter de ligger tilgængelige som download på vores kundeportal.

Processen

Hvordan fungerer køb af vores service?

1

Du kan sende en forespørgsel om tilbud ved blot at klikke her.

2

Vi sender dig et tilbud til din e-mail inden for 24 timer efter modtagelse af din anmodning.

3

Når du har accepteret vores tilbud, kan du sende dit materiale til os til behandling ubesværet og på en databeskyttet måde via vores hjemmeside.

4

Når projektet er afsluttet, sender vi dig et link til det færdige projekt til både din e-mail og til din kundekonto.

Ekspeditionstider

Standardlevering

Transskriptioner baseret på kunstig intelligens færdiggøres inden for få minutter, hvorefter de ligger tilgængelige som download på vores kundeportal.

Har vi samarbejdet tidligere? Du kan sende dine filer til os direkte via vores formular, uden at du behøver at få et tilbud, og vi går i gang med din opgave med det samme!

Referencer

Vores tilfredse kunder

Indhent tilbud

Anmod om et tilbud, og vi vender tilbage med prisen på dit projekt

Hvis du har behov for hurtige og effektive transskriptioner genereret af kunstig intelligens, kan du anmode om et tilbud ved at følge dette link.

Tag et kig på vores øvrige sprog- og oversættelsesydelser! Vi kan levere professionelle undertekstnings– og transskriptionsydelser samt undertekster genereret med kunstig intelligens

Har du spørgsmål? Hvis ja, så tag et kig på vores FAQ eller kontakt os.