Vores tjenester til filmproduktionsselskaber

Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke outsourcede undertekstningen tidligere, men gjorde det selv.

Tusindvis kunder af tilfredse

Kosteffektiv undertekstning til film og videoer

Mange filmproduktionsvirksomheder bestiller undertekster hos os. Det gør videoproduktionen mere smidig og hurtigere, så du får mere tid til at arbejde med selve videoen. At bestille underteksterne hos os er også en meget omkostningseffektiv løsning.

Hurtig levering

Hvis det er nødvendigt, kan vi levere underteksterne med kort varsel. For at fremskynde processen kan vi, hvis du ønsker det, undertekstere en halvfærdig version af videoen, hvor tidskoderne ikke ændres, selv om redigeringen ellers ikke er færdig.

Standard undertekster og tilgængelige undertekster

Vi undertekster alle typer film professionelt. Underteksterne kan enten laves på samme sprog som videoen eller som en oversættelse. Undertekster på samme sprog betyder, at f.eks. en video, der er talt på engelsk, er undertekstet på engelsk, og oversatte undertekster betyder, at en video, der er talt på engelsk, f.eks. er undertekstet på finsk eller et andet sprog.

“Vi blev overrasket over den lave pris på tjenesten. Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke outsourcede undertekstningen tidligere, men gjorde det selv.”

– Kunde, filmproduktionsselskab

Typer af undertekstning

Standard undertekster

Vi leverer undertekster til alle typer film på samme sprog som videoen eller oversat til et andet sprog.

Tilgængelige undertekster

Ud over standardundertekster leverer vi også tilgængelige undertekster.

Vi er klar til dit projekt! Lad os begynde med det samme.

Vores tilfredse kunder

"Jeg vil helt sikkert fortsætte med at sende mine filer til Spoken. Fantastisk service. Hurtig levering og god support."

"Meget venlig, god og hurtig service. Afsendelsen af lydfiler gik nemt og uden problemer. Jeg kan anbefale det til andre, og vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge tjenesterne i fremtiden.”

"Alt gik virkelig glat fra anmodningen om forslaget til levering af materialet og levering af transskriptionerne. Det var dejligt at kunne have med én bestemt person at gøre i hele kundeforholdet.”

"Meget hurtigt svar på min første kontakt! Har fået et rigtig godt billede af servicen lige fra starten. Selv efter det er alt gået rigtig godt."