Vores tjenester til offentlig administration

“Det er fantastisk, at underteksterne er lavet for at opfylde kravene til tilgængelighed og forbedre den generelle læsbarhed.”

Tusindvis af tilfredse kunder

Tilgængelige undertekster og tekstækvivalenter til den offentlige forvaltning

Tilgængelige undertekster og billedtekster

Til offentlige aktører tilbyder vi tilgængelige undertekster i overensstemmelse med webtilgængelighedsdirektivet og loven om digitale tjenester. Standardundertekstning er også en del af vores serviceudbud.

Tilgængelige tekstækvivalenter, dvs. transskriptioner

Vi leverer også tekstækvivalenter, dvs. transskriptioner, i overensstemmelse med webtilgængelighedsdirektivet, f.eks. til podcasts.

Tilgængelige undertekster

Vi undertekster professionelt alle typer film og videoer for alle offentlige aktører, såsom byer, kommuner og forskellige myndigheder og institutioner. Især når det gælder tilgængelige undertekster, er vi en pålidelig partner for mange aktører i den offentlige forvaltning.

Tilgængelige undertekster og undertekster er som regel skrevet på det sprog, der tales i videoen. De kan dog også laves som en oversættelse, hvis det er nødvendigt. Undertekster på samme sprog betyder, at f.eks. en video, der er talt på engelsk, er undertekstet på engelsk, og oversatte undertekster betyder, at en video, der er talt på engelsk, f.eks. er undertekstet på finsk eller et andet sprog. Få mere at vide om de forskellige undertekstningsalternativer her.

Hvis det er nødvendigt, kan vi levere underteksterne med kort varsel. For at fremskynde processen kan vi, hvis du ønsker det, undertekstere en halvfærdig version af videoen, hvor tidskoderne ikke ændres, selv om redigeringen ellers ikke er færdig.

Vi er klar til dit projekt! Lad os begynde med det samme.

Vores tilfredse kunder

"Jeg vil helt sikkert fortsætte med at sende mine filer til Spoken. Fantastisk service. Hurtig levering og god support."

"Meget venlig, god og hurtig service. Afsendelsen af lydfiler gik nemt og uden problemer. Jeg kan anbefale det til andre, og vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge tjenesterne i fremtiden.”

"Alt gik virkelig glat fra anmodningen om forslaget til levering af materialet og levering af transskriptionerne. Det var dejligt at kunne have med én bestemt person at gøre i hele kundeforholdet.”

"Meget hurtigt svar på min første kontakt! Har fået et rigtig godt billede af servicen lige fra starten. Selv efter det er alt gået rigtig godt."