Spoken

Vores ydelser til forskere og uddannelsesinstitutioner

Tusindvis af tilfredse kunder

Tjenester

Vores ydelser som støtte for forskningsprocesser og uddannelse

Analyse af forskningsmateriale

Analysen af færdige forskningsinterviews sker bedst ved hjælp af transskriberede tekster.

Det er ofte svært og tidskrævende at transskribere, så det er en god idé at overlade det til en pålidelig partner. Det gør det nemt at overføre interviewmaterialet til tekstform, og du kan hurtigt gå i gang med at analysere dataene.

Undertekstning af online foredrag

De studerende sætter især pris på undertekstning af fjernforelæsninger, da de så kan følge med i forelæsningen uden lyd. På grund af den stigende brug af mobiltelefoner gør undertekstning det muligt at følge forelæsninger på offentlige steder, f.eks. i offentlige transportmidler.

Tjenester

Transskription af forskningsmateriale

Interviews er den mest almindelige måde at indsamle data på i akademisk forskning, og transskription spiller en vigtig rolle i analysen af interviewmaterialet. Det kan være udfordrende og tidskrævende at observere og gennemgå interviewet direkte fra lyd- eller videofilen gentagne gange. Derfor bliver de ofte transskriberet. Transskriberede data er nemme at læse og vende tilbage til, og transskriptionen giver også forskeren mulighed for at søge efter specifikke detaljer i teksten.

Transskriptionsformater

Ren ordret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Komplet ordret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Redigeret transskription

  • Nøjagtighed
  • Pris
  • Læsbarhed

Referencer

Vores tilfredse kunder

Matias Höglund

Specialist
Det finske institut for arbejdsmiljø

Vi har bestilt undertekster fra Spoken i et par år nu. Samarbejdet har altid været ubesværet. Bestilling af undertekster og captions gennem kundeportalen klares med lethed, og vores ordrer er blevet leveret rigtigt hurtigt.

Charlotte McInnes

Projektleder
Norges nationalmuseum

Spoken har lavet oversættelser fra engelsk til norsk samt undertekstning af film for os. De var meget effektive, lydhøre over for feedback og gode at arbejde sammen med.

Clara Hallgren

Chief Operating Officer
JKN Advokat

Vi er et erhvervsjuridisk advokatfirma og har brugt Spoken en halv snes gange, når vi har haft behov for at få optagelser transskriberet. Det har ofte været lydoptagelser fra voldgiftssager eller andre typer møder, som har været ret svære at høre, og ​​som Spoken alligevel har løst rigtigt godt i deres transskription.

Heikki Räisänen

Videoproducent
Ræven Visual

Nøjagtigheden af transskriptionerne har altid været lige i øjet: At tidskoderne står før teksten, gør det lettere at finde det rigtige sted i redigeringssoftwaren, og prisen er mildest talt rimelig. Det er en ydelse, der sparer både tid og penge.

Klient

Postdoc fra Helsinki Universitet
Helsinki Universitet

Vi har været kunder hos Spoken siden starten af ​​sommeren. Vi har brugt jeres transskriptionsydelser. Jeg har været yderst tilfreds med jeres ydelser, fordi de giver mulighed for lynhurtig transskription af filer, og det gør, at vi kan sende individuelle interviewfiler, efterhånden som vores forskningsprojekt skrider frem. Selvom vi har besluttet at benytte de normale leveringstider (og ikke ekspres), har servicen stadig været hurtig. Ofte har vi modtaget transskriptionen inden for 24 timer efter indsendelse af filen. Jeg kan også godt lide de klare angivelser, markeringer og tidskoder i situationer, hvor transskriptøren har været usikker på et udtryk i filen. Dette har givet mig mulighed for at gennemgå afsnittet og ændre udtrykket om nødvendigt.

Ingibjorg Jonasdottir

Projektleder
ALLEMED

Vi brugte Spokens ydelser i forbindelse med ALLEMED-konferencen 2023! Vi havde brug for undertekstning til optagelserne af en heldagskonference. Vi var meget tilfredse med Spoken! Vi fik en god pris, god opfølgning og hurtig levering. Vi anbefaler, at du tager et kig på Spokens ydelser!