Spoken

Vores ydelser til virksomheder

Tusindvis af tilfredse kunder

Tjenester

Vores ydelser til virksomhedskommunikation

Undertekster til forskellige behov

Undertekster i kunde-, personale- og investorvideoer forbedrer seeroplevelsen, især ved brug af mobile enheder.

Transskriptioner af webcast-optagelser

Transskriptioner, det vil sige udskrifter af webcast-optagelser, f.eks. af virksomhedens forskellige financielle begivenheder, er nyttige for investorer og andre interessenter i virksomheden.

Takket være transskriptioner er indholdet af præsentationerne lettilgængeligt og -fordøjeligt, også efterfølgende.

Tjenester

Undertekster til forskellige behov

Hvis en virksomhed forsyner sine film på forskellige platforme med undertekster, bliver optagelserne let tilgængelige og overskuelige. Undertekster bliver mere og mere almindelige i takt med, at mobilbrugen stiger, da videoerne ofte ses uden lyd, f.eks. i storrumskontorer eller i offentlige transportmidler. Vi undertekster en lang række forskellige videoer til både intern og ekstern kommunikation i virksomheder. Disse omfatter bl.a:

 • Markedsføringsvideoer
 • Instruktionsvideoer
 • Videoer om offentliggørelse af kvartals- og halvårsregnskaber, årsregnskaber og årsberetninger
 • Videoer til intern kommunikation, f.eks. den administrerende direktørs opdateringer til medarbejder

Alle undertekster kan udføres enten på samme sprog eller som en oversættelse. Undertekster på samme sprog betyder f.eks., at en præsentation på dansk er undertekstet på dansk, og oversatte undertekster betyder, at en video, hvor der tales dansk, f.eks. er oversat til engelsk. Dette udvider filmens målgruppe til at omfatte kunder, medarbejdere og investorer på globalt plan.

Tjenester

Transskriptioner af webcast-optagelser

Det er ikke alle investorer, der har tid til at se live-streams af virksomhedens financielle begivenheder. Derfor forbedrer transskriptioner, der offentliggøres online efterfølgende, adgangen til information og er nyttige for alle virksomhedens interessenter. Transskriptioner af financielle begivenheder udføres normalt som redigeret transskription, da indholdet er klart og let at forstå. I disse transskriptioner er talerne identificeret med deres for- og efternavn. Det er let at vende tilbage til materialet i skriftlig form, og søgefunktionerne i tekstdokumenter effektiviserer informationssøgningen.

Formater for transskription

Ren ordret transskription

 • Nøjagtighed
 • Pris
 • Læsbarhed

Komplet ordret transskription

 • Nøjagtighed
 • Pris
 • Læsbarhed

Redigeret transskription

 • Nøjagtighed
 • Pris
 • Læsbarhed

Oversat transskription

 • Nøjagtighed
 • Pris
 • Læsbarhed

Referencer

Vores tilfredse kunder

Matias Höglund

Specialist
Det finske institut for arbejdsmiljø

Vi har bestilt undertekster fra Spoken i et par år nu. Samarbejdet har altid været ubesværet. Bestilling af undertekster og captions gennem kundeportalen klares med lethed, og vores ordrer er blevet leveret rigtigt hurtigt.

Charlotte McInnes

Projektleder
Norges nationalmuseum

Spoken har lavet oversættelser fra engelsk til norsk samt undertekstning af film for os. De var meget effektive, lydhøre over for feedback og gode at arbejde sammen med.

Clara Hallgren

Chief Operating Officer
JKN Advokat

Vi er et erhvervsjuridisk advokatfirma og har brugt Spoken en halv snes gange, når vi har haft behov for at få optagelser transskriberet. Det har ofte været lydoptagelser fra voldgiftssager eller andre typer møder, som har været ret svære at høre, og ​​som Spoken alligevel har løst rigtigt godt i deres transskription.

Heikki Räisänen

Videoproducent
Ræven Visual

Nøjagtigheden af transskriptionerne har altid været lige i øjet: At tidskoderne står før teksten, gør det lettere at finde det rigtige sted i redigeringssoftwaren, og prisen er mildest talt rimelig. Det er en ydelse, der sparer både tid og penge.

Klient

Postdoc fra Helsinki Universitet
Helsinki Universitet

Vi har været kunder hos Spoken siden starten af ​​sommeren. Vi har brugt jeres transskriptionsydelser. Jeg har været yderst tilfreds med jeres ydelser, fordi de giver mulighed for lynhurtig transskription af filer, og det gør, at vi kan sende individuelle interviewfiler, efterhånden som vores forskningsprojekt skrider frem. Selvom vi har besluttet at benytte de normale leveringstider (og ikke ekspres), har servicen stadig været hurtig. Ofte har vi modtaget transskriptionen inden for 24 timer efter indsendelse af filen. Jeg kan også godt lide de klare angivelser, markeringer og tidskoder i situationer, hvor transskriptøren har været usikker på et udtryk i filen. Dette har givet mig mulighed for at gennemgå afsnittet og ændre udtrykket om nødvendigt.

Ingibjorg Jonasdottir

Projektleder
ALLEMED

Vi brugte Spokens ydelser i forbindelse med ALLEMED-konferencen 2023! Vi havde brug for undertekstning til optagelserne af en heldagskonference. Vi var meget tilfredse med Spoken! Vi fik en god pris, god opfølgning og hurtig levering. Vi anbefaler, at du tager et kig på Spokens ydelser!